Stichting DJIGGER-SHOES
Wij hebben uw hulp hard nodig
Greet Hoos , medewerkster in Nederland
Hanneke Borsboom, medewerkster in Nederland
Ook ik ben geboren in Den Haag in 1953, er opgegroeid en nog steeds wonende.Ik ben moeder van 3 kinderen, meisje-jongen-meisje, en oma van 4 kleinkinderen. Twee jongens en twee meisjes. Suzan en ik zingen alle twee bij het VocAnimo koor. In de administratie boek ik alle gemaakte kosten en ontvangsten, van de ING en de Kas, zodat er een jaarrekening opgemaakt kan worden.
Hoi, ik ben Hanneke Borsboom, geboren in 1966. Mijn man Martin en ik wonen al |enige tijd in Alphen aan den Rijn. Samen hebben wij een dochter, Tamara. Zij is bezig met haar Master of Science. Sinds mijn jonge jaren ben ik werkzaam bij een Uitgeverij, hier heb ik verschillende dingen gedaan waar- onder DTP en Traffic werkzaamheden. Momenteel werk ik hier vier dagen in de week. Suze en mijn man zijn familie, waardoor wij elkaar al erg lang ken- nen. Vanaf het begin heb ik haar mogen bewonderen in haar enthousiasme en doorzettingsvermogen voor haar Stichting Djigger-Shoes. De inzet die zij heeft voor deze Stichting is onvoorstelbaar. Dit heeft mij zeker ge├»nspireerd om hier aan bij te dragen. Schoon drinkwater, schoenen en hygi├źne zijn voor landen als Nederland de gewoonste zaak. Echter is dat helaas niet overal op de wereld hetzelfde. Djigger-Shoes is een Stichting die zich inzet om hier verandering in te brengen. Binnenkort gaan Martin en ik met Suze mee naar Uganda. Wij zullen dan zelf kennis mogen maken met het dagelijkse leven daar. Verder hopen wij in Uganda bij te kunnen staan waar nodig en veel kennis op te doen van en over de lokale bevolking. Wij voelen ons vereerd om met Suze mee te gaan en hopen om voor de bewoners van Uganda een verschil uit te kunnen maken .
T +31 70 2112851 M +31 6 28060630 E info@djigger-shoes.nl donateur@djigger-shoes.org T.n.v.: Stichting Djigger-Shoes Bank: NL22 INGB 0004834104 ANBI: 820926474